begrafenisonderneming
Live meeluisteren & liturgie Bestel bloemen
Bel ons 24-uur per dag.
Over ons

Werkwijze

Na een overlijden komt er heel veel op u af. Er moeten een aantal praktische zaken worden geregeld. Wellicht zijn het zaken waarover u nog nooit heeft nagedacht. Wij staan u graag met onze kennis en ervaring terzijde om de juiste keuzes te maken. Hiervoor komt onze uitvaartleider u thuis bezoeken om alle mogelijkheden met u door te nemen zodat u de plechtigheid een persoonlijke vorm kunt geven.

Het vervullen van persoonlijke wensen van nabestaanden bij het afscheid en de begrafenis staat bij Begrafenisonderneming Vink centraal. In overleg met u zorgen wij ervoor dat de overledene of thuis wordt opgebaard of wordt overgebracht naar een door u gewenst rouwcentrum. Wij beschikken over een rouwcentrum: rouwcentrum Memoriam op de Algemene Begraafplaats aan de Borcharenweg te Werkendam.

Om de uitvaart geheel volgens de wensen van de overledene en de nabestaanden vorm te kunnen geven bieden wij u alle mogelijkheden. Zo bespreken wij de keuze van de rouwkaart, de advertenties, de kist, de bloemen en de begraafplaats. Wij verzorgen het contact met de gemeente, de begraafplaats, de locatie en de predikant/spreker. Wij verzorgen het drukwerk en het verzenden van de rouwkaart en het plaatsen van de advertenties. Ook zorgen wij voor het personeel tijdens de condoleance avond en op de uitvaart.